Begränsar VPN-tjänsteleverantörer användningen och hur?

Vissa gör det. Vissa gör det inte. Titta på den katalogen jag nämnde tidigare eftersom det är en av de faktorer där en tjänst kan förlora några poäng med VPNS.se.

Vissa https://snorbilligt.se/basta-vpn/ begränsar den totala mängden data som du kan skicka och ta emot, antingen i en anslutningssession eller över en månad. Andra VPN-tjänster kommer att begränsa hastigheten på data, effektivt dela mindre av deras rör med dig än vad som kan vara optimalt. Det kan bromsa din webbupplevelse till en genomsökning eller helt hindra dig från att titta på strömmande video.

10 bästa VPN-tjänster – ranking av populära alternativ

Vanligtvis är det de kostnadsfria tjänsterna som begränsar din användning på dessa sätt. Vissa betaltjänster kommer att erbjuda en utvärderingsversion, där du kan överföra upp till ett visst datatak innan du uppmanas att registrera dig som betalande kund. Det är faktiskt ganska coolt eftersom det ger dig en chans att prova resultatet av sin tjänst innan du betalar, men det ger också säljaren en chans att göra de pengar som krävs för att driva tjänsten.

Många VPN-tjänster hävdar att om du betalar deras avgift, kommer de att ge dig obegränsad dataöverföring och kommer inte att begränsa dina hastigheter. Generellt är detta sant, men jag ska ge dig min standard “obegränsad bandbredd” varning: Det har varit min erfarenhet att när en leverantör säger något är “obegränsad,” det är nästan alltid begränsad. Någonstans kommer det att finnas en anteckning i det finstilta eller användarvillkor som gör att leverantören kan begränsa dig på något sätt. Det lönar sig att läsa dessa avtal.

This entry was posted in Blogging. Bookmark the permalink.