Jag använde smink på min sexdocka, och fick bort det!

I min förra post berätta jag om hur jag fyndade en sexdocka online från en butik som heter sexdockan.com och som säljer real dolls.

Som jag skrev i den posten så fick jag alltså hem min sexdocka bara någon vecka efter det att jag hade beställt den från deras butik på nätet.

När jag fått hem den så var det dags att inviga min doll som jag kallar för Sandra, och jag ville göra iordning henne innan själva sex akten skulle börja.

Det var här som mina problem började, men de fick lyckligtvis ett bra slut tack vore en mycket bra guide från sexdockan.com som jag köpt min sexdocka ifrån.

Ville bara sminka min sexdocka!

Så när jag väl lyckats att packa upp den mycket väl inslagna sexdockan som kommit hem till mig, så ville jag klä på henne lite sexiga kläder samt lite smink på henne.

Kläder var absolut inga som helst problem då jag hade kvar en del kläder uppe på vinden som tillhörde min ex fru. Dessa passade perfekt på min sexdocka då mitt X var i samma storlek som min fullstorleks sexdocka.

När hon vart påklädd var det dags att ta på henne lite smink, och även detta hade jag lite kvar av från mitt X.

Så jag kletar på henne lite läppstift på hennes läppar, blev en sexig röd färg som jag gillar.

När sminkning och påklädning var gjort var de så dags för det roliga, att testa min nya love doll.

Sminket vägrar att försvinna på hennes läppar

När vi vart klara med själva kärleks akten så var det bara det tråkiga kvar, att rengöra både henne och mig.

Jag tar in henne i duschen som jag läst att det ska vara det lättast att göra med en sexdocka man vill rengöra, och det är nu jag upptäcker att läppstiftet på hennes läppar vägrar att släppa.

Jag står och försöker att få bort läppstiftet från hennes läppar men det vill inte försvinna hur mycket jag än skrubbar. Jag inser snabbt mitt stora misstag, jag har använt de rödaste läppstiftet jag hittat på en silikon docka och de har satt sig lite färg i själva materialet som vägrarvatt släppa.

Så löste jag mitt smin problem på sexdockan.

Efter att först fått panik att jag redan vid första tillfället lyckats med att sabba min docka, så lugna jag ned mig en aning och börja fundera på hur jag skulle lösa detta.

Då kom jag på att jag sett en guide på sexdockan.com om att använda smink på sexdockor man har köpt. Det är en hel guide om hur vida du ska använda smink på en sexdocka.

Så jag in på deras hemsida och kollade vad det stod att man skulle göra, och jag fick mig några riktigt bra tips på vilka rengöringsmedel jag ska använda för att få bort sminket på dockan.

För mer info, klicka här!

This entry was posted in Blogging. Bookmark the permalink.