OM DU ÄR OROLIG FÖR SEKRETESS – ANVÄND DÅ DEN BÄSTA VPN-TJÄNSTERNA

Som advokat företräder dina juridiska intressen, en VPN-tjänst (bland annat) representerar din integritet intressen. Om en advokat gör något för att kränka ditt förtroende eller inte är ärlig om någon aspekt av deras representation som kan påverka dig, skulle du slänga dem och du skulle vara rätt att göra det. Jämväl med en VPN-tjänst. Det finns många där ute som inte är värt din tid eller pengar. Till skillnad från en advokat, en VPN kan sättas ihop och främjas av alla med tillgång till en dator, den viktigaste skillnaden är att du aldrig skulle ens se deras ansikte.

Om du letar efter en VPN för integritets ändamål, du tror redan att du inte kan lita på vissa parter. Dessa parter kan vara företag vars webbplatser du besöker eller kanske till och med en förtryckande regering vars massövervakning inkräktar på dina rättigheter. Du sätts i en position där du måste förlita dig på någon annan än dig själv för skydd och det sista du behöver är ytterligare en part som du inte kan lita på.

Detta beslut är en viktig sådan, och inte bara någon bra utan det bästa VPN-tjänsterna är värd detta förtroende. Du litar på dem att veta vad de gör-för att kunna driva en kompetent tjänst som kommer att skydda din integritet. Ni litar på att de reagerar på nya tekniska och geopolitiska hot mot deras verksamhet. Du litar på dem att vara ärlig med dig på det sätt de gör affärer så att när du handlar och jämför, du får korrekt information.

This entry was posted in Blogging. Bookmark the permalink.