Pit Bulls: Ställ in inspelningen direkt

Home  >>  Hundar  >>  Pit Bulls: Ställ in inspelningen direkt

Pit Bulls: Ställ in inspelningen direkt

On april 27, 2017, Posted by , In Hundar, With Kommentarer inaktiverade för Pit Bulls: Ställ in inspelningen direkt

En av de mer ihållande urbana legenderna i dessa dagar handlar om den medfödda svinnet i gropfisken.

Jag kommer ihåg att vara rädd när min son och svärmor tog hem en kvinnlig gropstjur som de hade räddat från det lokala skyddet.

Sedan nådde jag ner och strök på det mjuka, fyrkantiga huvudet. Hon nuzzled min hand och mitt hjärta smälte.

Min negativa åsikt om gropstjur har ändrats 180 grader sedan den dagen, Prissy (det är vad de heter henne) är lekfullt, älskvärt och lydigt.

 

Att hålla de kraftiga käftarna upptagna

Hennes ett fel (om du kan kalla det så) är att hon kan få korta arbeten med något vanligt tuggben eller leksak hon ges. Hennes starka käkar och kraftfulla lekfullhet krävde ersättning av leksaker och tugga ben bara dagligen.

Vi beställde Zogoflex Air Wox Interactive Tug Dog Toy – en härlig tre-leggig superhärdig leksak som hittills har motstått veckor av lekfulla dragkamp och intensiva, ensamma tuggasser – – oftast när hon är ensam för dagen.

Det är överlägset hennes favoritleksak. Och, som annonserat, verkar det leva upp till frasen: oförstörbara hundleksaker för Pit Bulls – jag borde betona kvalitén ”även för gropstjur”, eftersom hennes käftstruktur och kraftfulla leksvanor vanligtvis skulle ha rivit en mindre leksak till Strimlar nu.

 

Andra åsikter om gropstjurar

Andra pit bull ägare har funnit detsamma att vara sanna med sina husdjur. Här är en del av en artikel i Huffington Post som stöder min påstående om rasens väldigt söta natur:

I artikeln sägs att fem snygga hundar nyligen kom in i Kristen Auerbachs husskydd.

De var alla gropstjurar. Och de hade blivit ”utvalda” från ett annat skydd, främst beroende på huvudets form. Många bostäder avlivar gropstjurar utan att försöka sätta upp dem för adoption.

Men, på grund av Auerbachs kennelpolitik, möter de en mycket lyckligare framtid.

”” Hundar som detta kommer att flyga bort från vårt antagningsgolv. Vem vill inte ha en hund som är social och vänlig med andra hundar och lugn och välmående i verkliga situationer? ” Säger Auerbach, talesman för Fairfax County Animal Shelter.

”Hur de kommer dit är vad som händer när väldigt dåliga lagar mixar med jättekul och spel.”

Artiklarna fortsätter att dokumentera värdet av konstruktiv spelstid för gropstjur – eller någon ras, verkligen – och vikten av att ha leksaker som kan klara hårdhetens svårigheter med leksaker i hundens hem eller, Vid hundparken.

 

Prövar ras typ prediktivt beteende?

Veteran hund tränare Victoria Stilwell, skriver i ett inlägg på Positively.com, säger emphatically:

”Varje hund har sin egen uppsättning personlighetstreck som gör dem unika och det är omöjligt att förutse en hunds beteende enbart på sin rastyp. Det beror på hur en hund lyfts upp och miljön där han är uppväxt har en betydande inverkan på Beteende, oavsett ras.

”Så medan jag tar hänsyn till rasens predisposition när jag arbetar med någon hund, lita jag aldrig på det bara som en prediktor av beteende. Myten att alla gropstjur är farliga eller” uppfödda för att vara våldsamma ”är helt enkelt inte sant , Men myter som dessa fortsätter att införa rädsla för allmänheten och orsaka förödande missförstånd. ”

 

Pit bull prejudice är överallt

Slutligen, Arin Greenwood, Animal Welfare Editor, The Huffington Post, har detta att säga om gropstjurar:

”Min hund Murray och jag tog vår vanliga morgon genom staden den andra dagen när vi kom över en valp som vi inte hade sett tidigare. Jag känner inte till många mina mänskliga grannar, men jag har en ganska omfattande Roster av alla hundar runt staden. Vi stannade för att lära känna den här lilla gyllene bunten av wiggles, men hennes ägare snappade henne bort.

”Jag vill inte att hon spelar med gropstjur,” sa han till mig och slog valpen bort.

”De tankar som gick igenom mitt huvud direkt efter detta möte kan inte skrivas ut i en familjemeddelande. Här är de tankar som är:

”1. Det är verkligen förvånande hur många andra progressiva människor anser att deras fördomar mot gropstjurar är helt rimliga, när uppgifterna visar att det inte är det, och

”2. Med tanke på att Murray inte ens är en pit-tjur, framhäver detta möte en av de främsta orsakerna till att fördomar mot gropstjur är extremt problematisk: det är verkligen svårt att säga vilka blandrashundar som till och med faktiskt gropar.

”Pit tjurar utsätts för en nästan ofattbar grym värld, där de utsätts för alla slags våld – och sedan i slutet av det, euthaniseras i skyddshus med chockerande höga räntor, eftersom familjer är rädda för att få dem hem, Hyresvärdar kommer inte att hyra ut till familjerna som tar hem hemma och lokaliteter sätter in begränsningar på deras ägande trots tillräckliga bevis för att dessa begränsningar inte gör någonting för att förbättra allmän säkerhet.

”Förresten: Murray, min söta baby, är en räddning, så – som min man säger det, eventuellt plagierar Dave Barry -” han är resultatet av många generationer oreglerat hundkön ”. Gruppen vi fick honom från listade Murray som en gränskollie, som – med tanke på att han aldrig någonsin herdat någonting – är den enda sorten av hund vi är säkra på att han inte är. ”

 

Sammanfattningsvis:

Så där har du det. Pit Bulls kan göra en idealisk familj husdjur, när du kasta vad som helst fördomar du kanske har plockat upp om dem.

Comments are closed.