Vad är djurförsäkring?

vi köpte allt extra till våra reptiler via snorbilligt är en politik som du tar ut för ditt husdjur. Detta kan vara en individuell policy för varje husdjur du har, eller vissa leverantörer kommer att låta dig ha en multi-pet-policy.

Sällskapsdjur försäkring är precis som den försäkring du tar ut för din bil, även om du är tre gånger mer benägna att göra anspråk på ditt husdjur försäkring än din bilförsäkring! Medan det bästa scenariot för ditt husdjur är att du aldrig behöver använda din sällskapsdjur försäkring, tyvärr husdjur kan komma in i alla typer av Bus, och äldre husdjur är särskilt benägna att ett brett spektrum av hälsoproblem. En diagnos av diabetes i din katt eller hund kan kosta dig uppemot £10000 under ditt husdjurs livstid, och en komplicerad frakturreparation kan enkelt kosta flera tusen pund. Om du har sällskapsdjur försäkring, din politik kommer att betala upp till det överenskomna beloppet mot dina veterinärer räkningar, efter avdrag för ett överskott.

Trots att vi inte vill överväga att våra husdjur blir sjuka eller skadade, kommer den stora majoriteten av våra husdjur tyvärr att behöva veterinärbehandling under sin livstid. Sällskapsdjur försäkring ger dig sinnesfrid, och när du behöver det, det kan vara en livräddare.

This entry was posted in Blogging. Bookmark the permalink.