VAD ÄR IP-TV?

Per definition kan vi utvärdera IPTV i två delar där du faktiskt inte är mycket obekant. TV-delen hänvisar till tv i den meningen att vi vet; IP, det vill säga Internetprotokolldelen visar dataflödet och metoden. När vi kombinerar dessa två kan vi säga att vi pratar om TV-apparater som enligt sin enklaste definition ger dataflöde via internet och nästan blir en dator.

Som svar på frågan om vad som kan göras med IPTV, vi behöver bara säga Kör din fantasi. Som ett första steg kan du börja tänka på det som en interaktiv TV ansluten till internet. Till exempel tittar du på ett basketspel framför TV: n, och du kommer att kunna omedelbart beställa att köpa den genom att sväva över din favoritspelare med din befälhavare och välja sin tröja. Inte bara köpa, naturligtvis, kan du anpassa sändningarna på din TV. Till exempel är du någon som regelbundet följer nyheterna, men är inte nöjd med tabloidnyheterna i den. Det är okej, Du kan bara identifiera några sökord för ditt intresse och titta på nyheterna om det. Staden du bor i, laget du håller, konstnären du älskar, valet är upp till dig.

För att kunna använda IPTV måste du först bli medlem i ett företag som erbjuder denna tjänst. Du kan till exempel se det som att prenumerera på Digiturk. Det finns ännu inte någon IPTV-applikation i Turkiet i den omfattning som nämns ovan. För närvarande är de som säger att vi är IPTV mestadels bara några kanaler som sänder live via Internet. Om man tittar på en rak logik kan vi säga “ja, de är IPTV“, men om du lägger till de punkter som den kan nå och de exempel Vi gav ovan, är en seriös applikation ännu inte utesluten.

Produktion av Hes-kabel för en bra IPTV-Infrastruktur måste sådana Fiberoptiska kablar läggas överallt.

För att IPTV ska kunna användas effektivt måste även Internetinfrastrukturen utvecklas. Kommunikation över befintliga kopparkablar kanske inte är tillräcklig med tanke på densiteten hos de överförda uppgifterna. Av denna anledning är det att föredra att internet distribueras till bostäder är tack vare Fiberoptiska kablar. En annan infrastrukturrelaterad fråga är kopplad till internethastigheter. Det faktum att Internetanvändare i vårt land föredrar fler kvotanslutningspaket är en av de viktigaste faktorerna som hindrar IPTV från att vara tillräckligt effektiv. Experter betonar att en minsta hastighet på 4 megabit och obegränsade paket bör föredras för IPTV.

This entry was posted in Blogging. Bookmark the permalink.